RVS-ROESVRIJSTAAL

Roestvaststaal is een legering van ca. 80 % ijzer met een aantal toevoegingen zoals chroom, nikkel en molybdeen die ervoor zorgen dat er een roestvaste huid ontstaat.

In het materiaal roestvaststaal is nog een keuze uit tientallen verschillende legeringen mogelijk, waarvan de meest bekende RVS 304, de ‘huishoudkwaliteit’ en RVS 316, voor zuurbestendige kwaliteit’.

Wij leveren.:

  • RVS keukenbladen
  • RVS achterwanden
  • Tafels
  • RVS frames en spoeltafels
  • Wastafels

 

Een keukenblad moet vooral praktisch zijn, makkelijk in onderhoud en hychienish. Ook de duurzaamheid speelt een belangrijke rol. Trends wisselen en natuurlijke materialen blijven tijdloos. Bij strakke vormgeving is roestvrijstaal een uitstekend materiaal om te combineren met warme tinten en voldoet van alle beschikbare materialen het meest aan de eisen van deze werkplek.

Een persoonlijke uitstraling voor een rvskeuken is bijzonder duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Daarnaast zijn de eigenschappen voor professioneel gebruik voor een rvskeuken een doorslaggevende keuze.

Belangrijk is dat de fabriek die roestvrijstaal ijzer verwerkt in dezelfde ruimte en op dezelfde machines, omdat hierop staaldeeltjes achterblijven die op hun beurt weer in de huid van de