Verlijmd:
Verlijmd is de meest gekozen oplossing. Het INOX werkblad wordt in twee delen geleverd. De bladdelen zijn makkelijk in elkaar te schuiven en te verlijmen. De naadloze verbinding is slechts een heel klein beetje zichtbaar. Bekijk hier een voorbeeld van de verlijmde verbinding met instructies.
Gelast:
Een gelaste hoekverbinding vindt plaats in de fabriek en is naadloos afgewerkt. De verbinding wordt apart per lasnaad berekend. Dit blad bestaat uit één geheel. Hou hier rekening mee wat betreft de toegang naar de keuken.
Gekoppeld:
Gekoppeld betekent dat twee afgewerkte bladen tegen elkaar worden geplaatst. Klanten bevestigen deze zelf.

rvs-verlijmd.gif

Een verlijmde verbinding is een strakke nagenoeg naadloze haakse verbinding. Deze verbinding wordt door ons in de fabriek vooraf voorbereid en gepast. Het stellen is eenvoudig, beiden bladen stuiven in elkaar. Vaak worden de twee delen los geleverd en tijdens het plaatsen met een klein beetje kit in elkaar geschoven. Het is ook mogelijk om de verbinding door ons te laten verlijmen, u dient dit dan aan te geven.

gelast-verstek.gif

Een gelaste verbinding is volledig dicht gelast in verstek, de geborstelde richting loopt naar elkaar toe. De lasnaad nis niet voelbaar maar door de borstel richting kun je zien dat deze is gelast. Eventueel kunt u op een echte foto bekijken. Een gelaste verbinding bieden wij altijd aan als meerprijs.

gekoppeld-rvskeukenblad.gif

Een gekoppelde verbinding is de meest eenvoudige manier, voordelig en alleen toepasbaar bij een rechte rand afwerking. De afwering van de kop- kant en voorzijde kunnen tegen elkaar geplaatst eventueel kunt u zelf de bladen bevestigen d.m.v. een trekbout. (niet meegeleverd). In een offerte wordt deze niet aangeboden, als u de prijs te hoog vindt kunt u een korting bedingen op uw offerte.