Vele mogelijkheden binnen handbereik

RVS Materiaal

Staal is een legering bestaand uit ijzer en koolstof. Er zijn veel verschillende legeringen met deze twee elementen.Een legering is een mengsel van een metaal met een of meer andere elementen om zo de eigenschappen van de verschillende materialen met elkaar te combineren.

RVS

Roestvrijstaal ofwel feitelijk genoemd roestvaststaal. Roestvaststaal is een legering van ca. 80 % ijzer met een aantal toevoegingen zoals o.a. chroom, nikkel en molybdeen. RVS bestaat uit minimaal 10,5% chroom en maximaal 1,2% koolstof nodig. Het chroom vormt een beschermlaag op het RVS wanneer het in aanraking komt met zuurstof (de oxidehuid). Bij de oppervlakteafwerking van roestvast staal wordt rvs geslepen met een de fijnere korrel tot 320 en daarna finish geborsteld en behandeld voor de juiste glansgraad.  De meest gebruikte zijn RVS 304.

RVS van RVSKeuken:
Wij zorgen voor maximale kwaliteit in afwerking, strak en precies en alles onder gelijmd met multiplex.rvswerkbladen
Maatwerk in hoogte en diverse randen, profielen en rvs spoelbakken strak en onzichtbaar ingelast  van de merken FrankeReginox en ABK zorgt ervoor dat wij alles naar wens van de klant optimaal naar tevredenheid afleveren.
RVS Keukenbladen zijn in diverse maten en designs verkrijgbaar en leverbaar tot een lengte van 6 meter
Wij zorgen voor maximale kwaliteit in afwerking
, strak en precies en alles onder gelijmd met multiplex.
Maatwerk in hoogte en randen, profielen en rvs spoelbakken strak en onzichtbaar ingelast zorgt ervoor dat wij alles naar wens van de klant optimaal naar tevredenheid afleveren.
RVS Keukenbladen zijn in diverse maten en designs verkrijgbaar en leverbaar tot een lengte van 6 meter.