kookbruggen

test4

Kookbruggen en spoelbruggen voor de woonkeuken

 

1. ) Gelaste wang  of  2. )  Losse wang

 

Een wang of brug kan op twee manieren geleverd worden. De meest gekozen keuze is een losse wand of wang.
Een gelaste brug uit één geheel is een stuk duurder omdat het lassen apart berekend dient te worden, het is wel lux en robuust en hoeft niet apart ondersteund te worden ideaal voor een los staand gedeelte.

In de prijslijst hebben wij een kookburg uit één stuk (gelast) per meter opgenomen zodat u eenvoudig het verschil kunt berekenen.

 

Waar u ook rekening mee moet houden is:

De zichtzijde voor en rvs wang of burg moet ook aan de binnenzijde afgewerkt worden. Een binnenzijde bekleden met RVS wordt ook apart berekend, dit is een prijs per M2.

 

wang-wand-stolWanneer een wang of wand besteld wordt voor een keuken waar kasten worden geplaatst dan is het niet nodig om de hele binnenkant te voorzien van RVS en kan volstaan worden met een zichtbare afwerking voor de plint. Dit noemt met een plintstuk zie schets 3b.

Opmerking: Een bekleding voor de plint of gehele wang wordt in- gelijmd d.w.z.(zie grote afbeelding) dat er een kleine naad zichtbaar blijft.

Maat voering:
De maat van de omzetting naar binnen is standaard 1 cm en op aanvraag maximaal 3 cm, de plintstuk is maximaal 8 cm kosteloos. De meerprijs voor het berekenen van een volledige afwerking kunt u terugvinden in onze prijslijst of u kunt via het online berekenen aangeven hiervan gebruik te willen maken dan ontvangt u van ons een prijs op maat.

In de schets aangegeven nummer 3
3 ) = volledig beklede wang

2) =plint stuk , dus alleen bij de plint

Standaard wordt altijd NR 1 een omzetting van 10 – 30 mm toegepast